AMD – Advanced Micro Devices – o lume in care puterea uimitoare a tehnologiei imbunatateste calitatea vietii oamenilor, o lume axata din ce in ce mai mult pe experiente vizuale, o lume in care cerintele utilizatorilor, in permanenta orientate catre performante de top, reprezinta principala provocare. AMD Radeon™ Dual Graphics, este una din realizarile de exceptie ale acestei lumi. Si cum altfel ar putea sa fie cand stacheta performantelor vizuale a fost ridicata cu aproape 123%? Prin punerea laolalta de exemplu, a unei placi grafice AMD Radeon™ HD 6670 si a unui procesor AMD Quad-Core A8 desktop APU, rezolutia si calitatea exceptionala a imaginilor lasa fara cuvinte pana si pe cel mai pretentios utilizator. Chiar daca, asa cum am mai spus, eu nu ma pot considera unul dintre pasionatii de jocuri, gamerii beneficiari ai acestei tehnologii nu vor putea decat sa constate ca AMD Radeon™ Dual Graphics intrece toate asteptarile privind perfectiunea. Valorificarea puterii incredibile a celei mai rapide solutii grafice din lume aduce in fata utilizatorilor imagini de o claritate si acuitate iesite din comun.
Combinatiile rezultate prin asocierea placilor grafice din seria AMD Radeon™ HD 6000 cu procesoarele AMD APU Seria A, fac din AMD Radeon™ Dual Graphics un campion al tot ceea ce inseamna vizualizare, fie ca e vorba de jocuri de ultima generatie, fie ca e vorba de filme, si cu siguranta nu numai atat. Creat special pentru ultimele versiuni ale DirectX®, 10 sau 11, realismul imaginilor si viteza cu care acestea se pot succede datorita AMD Radeon™ Dual Graphics, utilizatorul se afla in fata unei noi experiente privind tehnologia AMD. Avand in fata un monitor HD, care de altfel este chiar necesar pentru a beneficia cu adevarat de ceea AMD Radeon™ Dual Graphics ofera, as putea spune ca intr-adevar, lumea AMD imbunatateste calitatea vietii oamenilor.
De ce am spus toate acestea? Pentru ca observ ca tare-i frumoasa lumea AMD si tare mi-ar placea sa ma numar si eu printre locuitorii ei. Normal, ca utilizator.
Si poate m-apuc si de jocuri, mai stii…?

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 11
Sponsor: AMD. Punctaj obtinut: 77.