Una din satisfactiile pe care i le-a adus blogul, poate cea mai mare de pana acum, este faptul ca a cunoscut cativa oameni, oameni cu care a legat prietenii, prietenii nu doar virtuale. Dintre acestia, putini sunt cei care, macar o data, nu i-au calcat pragul. De fiecare data insa, atunci cand venea la el un blogger sau ca de obicei, mai multi, ‘mnealui stia ca atunci cand stau in curte, la gratar, cu berea in fata, acestora le lipseste totusi ceva: accesul la Internet.

Normal, lasa-l pe un blogger fara acces la Internet si l-ai terminat. Si nu numai blogger. Acum, cand toti suntem dependenti de laptop, tableta, smartphone, a nu avea acces la internet e ca si cum toate acestea le-ai avea degeaba. Avea el mnealui Internet pe cablu, dar nu avea in curte. Si chiar daca ar fi dus cablul in curte, cum sa-l imparta el la cati bloggeri se-aduna la mnealui cand se aduna?Dar, nu-i asa, baiat capabil cum e, ‘mnealui a gasit solutia: un router! Si nu unul oarecare ci nano routerul BR-6258n de la EDIMAX care sa ofere acces la Internet la cateva sute de bloggeri odata! BR-6258n pentru ca despre el este vorba, este nu numai un super router ci si un adaptor wireless. Este suficient sa-i introduci cablul de Internet si restul, stie el ce are de facut, comuta singur in functie de nevoile utilizatorului. Vrei o conexiune securizata? Nu-i problema, apesi un buton si gata, s-a rezolvat. E mic, poti sa-l pui in buzunar, in geanta, si sa-l iei cu tine oriunde te duci. Nu-ti trebuie decat o conexiune la Internet. Si eventual, sa nu-ti uiti acasa, tableta, smartphone-ul…
Cu o rata de transfer de 150Mbps sa tot trimiti poze, filmulete, sa te tot lauzi pe Facebook cum a fost la Gala SuperBlog 2011 pentru ca da, dupa gala, mnealui ii invita pe toti superbloggerii la el, la un vin fiert.

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 21
Sponsor: Edimax. Punctaj obtinut: 83.