Suntem in anul 2031 si vremea magazinelor traditionale a trecut de mult.
Borealy, grupul de magazine online al carui nume aminteste de acel spectacol magnific de lumini, culoare si stralucire, Aurora Boreala, a ajuns astazi la cea de-a 25-a aniversare. Succesul sau se datoreaza printre altele, imaginatiei si abilitatii de a prevedea evolutia tehnologiei. Pentru exemplificare, sa facem o scurta incursiune intr-unul din magazinele online ale grupului, cel adresat cumparatorilor din Romania, pentru ca dupa cum se stie, magazinele online ale Borealy Gifts Group, sunt specifice fiecarei tari.
Cum deja ne-am obisnuit, accesul in magazin se face prin amprentare. Odata ce datele ne-au fost preluate, suntem intampinati de cele mai tentante oferte in domeniul cadourilor pentru copii, pentru femei, pentru barbati si bineinteles pentru animalutele noastre dragi.
Ca sa nu pierdem prea mult timp in cautarea unui obiect care sa ne reprezinte si totodata sa transmita beneficiarului sentimentele noastre, avem la dispozitie doua posibilitati: sa incercam alegerea personala, sau sa lasam computerul sa aleaga in locul nostru. Vom merge pe mana computerului. Pentru aceasta, cum nu avem la indemana amprenta celui caruia ii este destinat cadoul fiindca normal, vrem sa-i facem o surpriza, este suficient sa avem la noi orice obiect pe care acesta l-a atins si sa-l indreptam spre scanner.
Ok, in acest moment, computerul incepe si vine cu propuneri, toate in functie de ceea ce pe celelalt l-ar putea face fericit, prezentandu-ne in paralel doua imagini: una a celui drag purtand cadoul nostru: un inel, o bratara, un colier, poate o lenjerie intima, poate o zgarda, sau poate zburdand intr-o imensa colivie, etc., sau in apropierea acestuia in cazul in care cadoul nostru reprezinta, sa zicem, un computer, indiferent de forma si caracteristicile acestuia, un iaht sau un avion particular, toate acestea impodobite cu cristale Swarovski , pentru ca moda acestora inca nu a apus, cu aur, argint, platina, si cealalta, o scara a bucuriei pe care ar genera-o cadoul nostru.
Odata decizia luata, dupa ce plata a fost efectuata tot printr-o simpla amprentare, nu ne mai ramane decat… nu sa cautam o florarie online pentru ca sampania si florile sunt din partea casei si insotesc cadoul nostru, ci pur si simplu sa mergem sa felicitam persoana iubita, indiferent care ar fi aceasta.
Poftiti cu incredere, magazinul online de cadouri al anului 2031 va asteapta!

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 7
Sponsor: Borealy. Punctaj obtinut: 93.