Dupa cum am mai spus, marea mea realizare privind acest blog, este faptul ca am reusit sa cunosc oameni noi, ca am legat noi prietenii. Am organizat pana acum cateva intalniri intre bloggeri unde, la un suc, la o bere, am reusit sa adun laolalta oameni din diferite colturi ale tarii. Ploiesti, Brasov, Cluj, Turnu Severin, Timisoara, sunt doar cateva din orasele care pe langa Bucuresti, si-au trimis reprezentanti la aceste evenimente. Fiindca de fiecare data cu totii ne-am simtit bine, mi-am propus ca anul viitor sa incercam ceva mai de amploare, ceva ce pana acum eu unul, n-am auzit sa se fi realizat.

Astfel, doua sunt proiectele la care ma gandesc, si in acest sens orice idee este binevenita. Unul ar fi un blogmeet in Delta, la Sfantu Gheorghe de exemplu, iar celalalt, poate ceva mai greu de pus in aplicare datorita timpului pe care l-ar presupune, un tur al blogosferei romanesti, cu intalniri intre bloggerii din diferite zone ale tarii. Cum si in primul, dar in special in al doilea caz am avea nevoie de mijloace de transport, propunerea mea ar fi sa apelam la una din firmele de inchirieri masini, de exemplu, Autonom Rent a Car.
De ce spun Autonom? Pentru ca pe langa faptul ca este firma numarul 1 in domeniu din tara, acestia se si implica in lumea 2.0, pana acum aducandu-si un binevenit aport in sustinerea a doua evenimente: #prinSibiulmeu si Cluj Brands Tour, in ambele cazuri punand la dispozitia bloggerilor masini precum Opel Insignia, VW Passat, Renault Fluence. Intr-un tur al tarii, probabil ca ideal ar fi un autocar, dar cine stie, poate in viitorul nu foarte indepartat cei de la Autonom vor avea in vedere si asa ceva, mai ales daca ar constata ca un astfel de eveniment ar avea succes si asa cum sper eu, ar deveni periodic, avand loc daca nu hai sa zicem, trimestrial, macar anual. Privind intalnirea din Delta, chiar am vazut pe blogul Autonom, un articol referitor la aceasta zona de paradis, si ma gandesc ca si in acest caz am avea din partea lor sustinerea necesara, mai ales ca Tulcea este unul din cele 23 de orase in care Autonom Rent a Car are reprezentante.
Cum am putea noi bloggerii sa raspundem facilitatilor pe care cei de la Autonom Rent a Car ni le ofera, cum am putea noi la randul nostru sa-i sustinem? Prin campanii de promovare, prin advertoriale. Am putea de asemenea sa afisam pe blogurile noastre diverse bannere pe care ni le-ar pune la dispozitie. Gandindu-ma totusi ca implicarea dumnealor in astfel de evenimente presupune o serie de cheltuieli deloc neglijabile, ba cu siguranta din contra, probabil ca incheierea unui contract prin care noi bloggerii sa ne angajam la plata unor sume la care am cadea in comun de acord, sume ce eventual ar putea fi platite in rate, ar putea fi o varianta. Cu siguranta, in urma unor discutii, am ajunge la o intelegere.
Ei, ce ziceti, ne vedem la anul la Sfantu Gheorghe Blogmeet? Facem la anul Romanian Bloggers Tour?

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 24
Sponsor: Autonom. Punctaj obtinut: 85