Primit pe mail:

Informare a Ministerului de Interne
In atenþia tuturor deþinãtorilor de telefoane mobile:
Daca un corespondent lasã un mesaj sa apelati numãrul 06 07 74 52 41 nu apelaþi în nici un caz acest numãr; factura dumneavoastrã va fi foarte mare.
Aceastã informaþie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicatã în masã.
Dupã un timp escrocii au gãsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasã a mobilelor… Ei va apeleazã pe GSM, se prezintã ca fiind “Provider” Orange sau SFR, Bouygues (sau orice retea in care sunteþi abonat), vã cer sã introduceþi un cod care este 09 # explicându- va cã este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastrã.
NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM. Nu le rãmâne decât sã creeze o noua cartelã (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau.
Aceastã fraudã se practicã în mod curent ºi este, deci, necesar ca aceastã informaþie sã fie difuzatã rapid unui numãr cât mai mare de persoane.
ATENTIE de transmis URGENT
Dacã aveþi un apel telefonic ºi pe mobil se afiºeazã “A C E” nu rãspundeþi, anulaþi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM ºi distruge mobilul.
Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia
In atentia utilizatorilor Internetului: RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI, ETC….
Fiþi vigilenþi în urmãtoarele zile! Nu deschideþi niciun mesaj care are ataºata o filã numita “Invitaþie”, indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacãrã Olimpicã. Aceasta “arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie sã trimiteþi acest email tuturor contacþilor.
E mai bine sã primiþi acest mesaj de 25 de ori, decât sã primiþi virusul ºi sã-l deschideþi.
Dacã primiþi un mail cu denumirea de “invitaþie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideþi ºi scoateþi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai periculs virus anunþat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodatã in retea.
Acest virus a fost descoperit de cateva zile de cãtre McAfee ºi încã nu existã remediu pentru el.
Prof. univ. dr. ing. Constantin Nitu
Academia Tehnica Militara