De cand am eu permis de conducere, asa, ca chestie, din 1977, totdeauna cand m-am urcat la volan mi-am propus sa merg cuminte, sa nu fac fiţe, sa nu ma dau ciumec. Si de cele mai multe ori chiar mi-a iesit. Au fost insa si situatii cand oricat am vrut eu sa ma stapanesc, n-am reusit. Si asta nu din vina mea ci din cauza… piticilor. Da, da, din cauza piticilor. Cum am in fata o sosea cat de cat mai ca lumea, nu neaparat autostrada, poate fi si drum comunal, cum dau navala pe creierul meu si-mi zic: calc-o ‘mnealui, calc-o! Ce limite de viteza, ce radare, ei o tin una si buna: calc-o! Odata, pe cand se construia pasajul de la Aeroportul Otopeni, in zona unei restrictii de viteza la 30 la ora, m-au facut de-am ajuns la 131! Altadata, pe vremea cand umblam mai mult prin tara, am luat cu mine o prietena, nah, sa vada si ea cu ce frumusete de locuri ne putem lauda noi, romanii. La intoarcere cand a fost intrebata ce-a vazut, a raspuns: “Ce sa vad la viteza aia, poate cum zburau pomii prin dreptul geamului!” Noroc ca am un nevinovat de Logan! Dar daca aveam vreun Lamborghini?! Cu herghelia de cai putere pe care o are ala sub capota, la felul cum ajunge la suta in trei secunde si ceva, la 320 la ora cat cica e in stare, cred ca de mult imi luam campii! La propriu zic!
Acuma, ca sa fiu sincer, dar asta ramane intre noi, nici mie nu-mi displace viteza, ba as putea spune, din contra! De-aia ii si las pe pitici sa-si faca uneori de cap, ca-i inteleg. Cum adica, eu nu mi-as dori un Lamborghini? Ete, na! Cu caroseria aia a lui ce depaseste orice factor de aerodinamicitate, cu fantele alea de aspiratie pentru racire, cu culorile lui, portocaliu si negru metalizat pe care numai el le are, lampile alea pe spate…! Sa apas eu pe START ENGINE, si sa-l simt cum ma apasa in scaun…! Indiferent ce-as face, indiferent de ce program as vrea sa deschid si cate aplicatii am deschise! Cum zbarnaie pe el Windows 7 oricare din versiuni! Oau!
A, n-am zis? Eu ma refer la Automobili Lamborghini VX7, superbolidul celor de la ASUS. Abia l-au scos pe piata si normal, zilele trecute a si aparut in Romania! Doamne ce mi-ar placea si mie unul! Poate reusesc sa mai potolesc piticii aia…

ASUS Lamborghini ASUS Lamborghini VX7

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 3
Sponsor: ASUS. Punctaj obtinut: 87.