Cu exact doi ani in urma, fiindca perioada pentru care incheiasem un abonament la Vodafone expirase, am mers la sediul din Bucuresti, bd. Vasile Milea si in schimbul prelungirii acestuia, o fata draguta, mi-a oferit un smartphone, la vremea aceea, sa zic asa, mai mult apropiat de modest decat de mediu dar de care, pentru o vreme, as putea spune ca am fost chiar incantat.
Acum, fiindca din nou ma apropii de expirarea abonamentului si fiindca, din pacate, nu mai locuiesc in zona, n-am mai fost la ei ci am apelat la telefon. Am vorbit cu un “consultant persoane juridice” ca deh, prin ’99-2000 eram afacerist, si spunandu-i ca sunt abonatul ‘mnealor inca de la infiintarea Connex, l-am rugat sa-mi faca si mie o oferta, in ideea si mentionandu-i ca, poate ma lipesc din nou de un telefon, de data asta, poate, chiar ceva mai smart. Nu de alta dar, ma gandeam eu, sa ai un client asigurat timp de doi ani, parca nu-i tocmai de colea iar telefoanele, sa zic asa, oricum imbatranesc mai mult sau mai repede decat de pe o zi pe alta.
Si mi-a oferit. Pe mail. La un abonament cu 30 de centi mai ieftin, sute de minute nationale, mii de minute in retea, sms-national nelimitat, sute de MB trafic internet pe telefonul mobil… Mai mult decat dublu faţă de ceea ce am in prezent insa… daca ma gandesc bine, cu exceptia net-ului, inutile fiindca probabil, n-o sa le folosesc niciodata pe toate. Smartphone-ul pentru care, de fapt, cerusem oferta? Acelasi pret la care mi-l vinde, de exemplu, eMag fara niciun fel de abonament!
Vodafone iti rasplateste fidelitatea! Si sunt convins, nici Orange, nici Cosmote, nu se lasa mai prejos.
Sau, poate trebuia sa fac o plimbare până-n Vasile Milea…