SuperBlog 2011 se apropie de final. Ar mai fi o singura etapa si gata, ne vedem la anul. Poate. Daca voi mai participa. Nu stiu, ma mai gandesc. Depinde de rezultatele pe care le voi obtine anul acesta. Pana una, alta, insa, voi incerca pe scurt, cateva cuvinte despre partenerii media ai acestei editii.

  • TVR – Zon@ IT – Una din emisiunile TV pe care le urmaresc. Pe site am intrat doar cu ocazia SuperBlog dar cu siguranta de acum incolo voi mai intra. Lucruri interesante.
  • RadioLynx – Poate unul din partenerii media cei mai implicati, care au promovat atat concursul dar si bloggerii participanti, care prin Claudia Patrascu, manager de comunicare in cadrul SwissPlan.biz, unul din sponsorii SuperBlog, a incercat ca in masura posibilitatilor sa tina in permanenta legatura intre bloggeri si sponsori. As vrea ca pe aceasta cale sa-i multumesc Claudiei pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a spune cateva cuvinte in direct, intr-una din emisiunile ei din ¥Colectia SuperBlogµ.
  • Connect – Probabil ca au facut-o dar din pacate si daca gresesc imi cer scuze, eu unul nu prea am reusit sa descopar felul in care s-au implicat in SuperBlog 2011. In blogosfera cu siguranta au un cuvant important de spus.
  • Photo Magazine – Nu-i asa ca se vor ocupa de ceea ce inseamna foto si film in cadrul Galei SuperBlog 2011? Pana atunci insa, cum nu ma consider un pasionat de fotografie, cu scuzele de rigoare, nu ma pot pronunta.
  • 121.ro – Un site adresat in special femeilor si cum pana una, alta, eu apartin celuilalt sex, imi cer scuze, dar nu l-am vizitat decat cu aceasta ocazie.
  • MediaLOOK – Un site care mi-a fost de mare ajutor in pregatirea unor articole, un site pe care ma bucur ca l-am descoperit si pe care probabil il voi vizita si dupa incheierea competitiei.
  • Prwave – PR, imagine, publicitate… Intrand pe site-ul dumnealor am observat ca Google le acorda PR 6. Probabil ca merita. Eu unul insa, ma simt depasit.
  • MoneyWatch.ro – Unul din castigatorii din editiile anterioare pe care sincer, mi-ar fi placut sa-l vad ceva mai implicat. Cu siguranta ar fi avut ce ne spune.
  • Obisnuit.eu – Pe Manue Cheta l-am cunoscut inca inainte de a participa la editia de anul trecut a SuperBlog, editie la care s-a clasat pe prima pozitie. Un om deosebit, un om de la care totdeauna ai ceva de invatat. Uneori ma intreb cum poate, cum de are timp sa se implice atat de mult in Social Media, caci Manuel este prezent peste tot si nu este numai prezent ci este si foarte activ.
  • LexaVerzes.ro – Am observat ca s-a implicat mai mult pe pagina SuperBlog de pe Facebook. Dupa mine, daca nu este cu suparare, poate n-ar fi fost rau ca si ea, si Manuel, si MoneyWatch.ro, sa se implice mai mult in, hai sa-i zicem, tradarea catorva din secretele unor castigatori.

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 32
Sponsor: SwissPlan.biz. Punctaj obtinut: 100