Fiindca e weekend, fiindca se apropie Sarbatorile de iarna si banuiesc ca in curand vom avea cu totii alte preocupari, fiindca am promis ca lunar voi gazdui un banner aici, pe asa numitul blogul ‘mnealui, si fiindca la sfasitul lunii Ingerului de platina ii cam va sari pernuta, propun lansarea concursului “Hai sa va vad!” ceva mai devreme. Deci: vrei un banner gazduit o luna de zile aici, pe “superblogul” meu? Imi spui cine canta si te-ai scos. Ai dreptul la trei incercari. Si cum stiu ca-mi esti un cititor fidel, uite, te ajut spunandu-ti ca videoclipul a fost pe aici pe undeva la un moment dat. A, era sa uit, iti ofer si un domeniu .info nou nouþ daca dai raspunsul corect pana maine duminica, la ora 24.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Si inca ceva: fiindca tot suntem in luna cadourilor, vezi ca Sergiu are cinci domenii .info din care unul poate fi al tau.