Dupa jurizarea ultimelor probe, la SuperBlog 2011, cu o evolutie precum cea din graficul de mai jos, ‘mnealui s-a clasat pe locul 12. Intr-un concurs in care s-au inscris 159 de participanti din care 74 au ajuns la final, si tinand cont ca a fost la prima participare, poate nu-i chiar rau. Cu siguranta se putea mai mult dar asta e, daca va mai participa, poate la anul…

Ei bine locul 12 in clasament, s-ar traduce printr-un premiu constand intr-un voucher in valoare de 300 de dolari, voucher cu care imi pot cumpara produse ASUS de pe www.oktal.ro, unul din sponsorii competitiei. Am rascolit asadar oktal.ro si consider ca cea mai buna alegere, nu poate fi decat obiectul alaturat. Nu-i chiar ceea ce-mi doream eu, dar nah, dupa posibilitati… Si-n fond si la urma urmei, pe langa faptul ca-l iau, nu-l dau, sigur imi va prinde bine.
Si cum spuneam, daca voi mai participa…
Pana una, alta, insa, sambata, la NH Bucharest Hotel, chiar daca am auzit ca nu baga bere, mare bairam, mare, Gala SuperBlog 2011!

Actualizare: Se pare ca intre timp, la tema cu nr. 10 am primit un bonus in puncte din partea ASUS. Daca se va dovedi ca este adevarat, cred ca trebuie sa ma reorientez asupra obiectului, pentru ca la locul 10 voucherul este in valoare de 400 de dolari. Si chiar ca tre’ sa pun berea la rece!

Actualizare la actualizare: Da, la tema nr. 10 cei de la ASUS mi-au dat 25 de punte bonus si astfel am primit cea mai mare nota data pana acum la SupeBlog, 107 puncte.

Actualizare la actualizare la actualizare: Deci…