advertorial
Nu, n-am dat in mintea copiilor. Încă. N-as zice insa nu daca as putea sa ma intorc in timp la vremea cand nu-mi statea gandul decat la joaca. Ce atatea probleme, ce atatea griji, ce atata politica, ce atatea personaje care nu fac altceva decat, intr-un fel sau altul, sa-ti bage mana in buzunar si sa-ti ia si bruma de cascaval pe care incerci s-o agonisesti! Iti vine sa-i impusti nu alta! Chiar asa, daca ai putea, ai face-o?
Daca si raspunsul tau suna la fel ca al meu, si apropo de ceea ce spuneam de mintea copiilor care, sa fim sinceri, inca mai zace in fiecare dintre noi, propunerea mea ar fi sa ne jucam un pic. Uite cum facem: ca sa fie treaba treaba, sa fim siguri de reusita, intai si intai ne adunam mai multi. Merge si-n doi dar parca n-are acelasi farmec. Alegem terenul care, atentie, trebuie sa fie unul inchis, inaccesibil publicului, ne echipam corespunzator, ne inarmam pana-n dinti, fiecare cu ce vrea, pistoale, pistoale mitraliera, ma rog, dupa posibilitati si ne impartim in doua tabere: noi si ei. Cu cat impuscam mai multi de-ai lor, cu atat mai bine! Sa scapam o data, nu?!
Acum, ce sa zic, conteaza ca si ei sa fie sinceri si sa recunoasca atunci cand au fost “atinsi”. Nu prea le sta in caracter dar, nah, facem si noi apel la buna credinta. Cand am scapat de ei, cand i-am eliminat pe toti, jocul s-a incheiat. Sa vezi atunci usurare pe noi!
Cum adica de unde echipament, arme, alea, alea? De la un magazin online ce comercializeaza tot felul de produse necesare unei astfel de distractii, distractie care de fapt reprezinta un adevarat fenomen, fenomenul Airsoft, Airsoft6.ro! Au atat tot felul de arme, cu teava mai lunga, mai scurta, cu foc cu foc sau cu foc automat, cu recul, fara recul… au atat echipamentul potrivit cat si, bineinteles, munitia necesara. Consumabile airsoft, cat poftesti! Un adevarat arsenal gasesti pe site-ul lor! Bine, ca armele sunt doar niste replici fidele ale celor adevarate iar munitia o constituie doar niste nevinovate bile de plastic dar din calea carora e bine sa te feresti sau macar sa incerci sa te protejezi cu un echipament adecvat, nimic mai adevarat. Doar am spus ca-i vorba de un joc, nu? Un joc pentru oamenii mari.
De harnicii de la conducerea tarii, avem si alte posibilitati sa scapam.

Sursa imagine: airsoft6.ro