Nu sunt nici pe departe cine stie ce scula de blogger. In ultima vreme as zice, ba din contra. Intamplarea a facut insa ca la finalul SuperBlog 2012, la a doua participare, dupa ce la prima am ocupat un, sa zicem, modest loc 10, sa ma situez pe prima pozitie. Eh… Acum sunt blogger partener. Pai daca tot sunt partener… am o idee si parca n-as lasa-o sa se plictiseasca de una singura, drept pentru care mi-am zis ca poate n-ar strica s-o impartasesc si celor posibil interesati. Daca acestia exista…
Ceva imi spune ca va fi o editie grea pentru toata lumea: sponsori, parteneri media, organizatori, dar in special pentru participanti. Ei bine acestora din urma, m-am gandit ca, daca vor, poate as putea sa le fiu de folos. Stiu ca uneori timpul este deosebit de pretios si multi abia daca reusesc sa-si publice postarile conform cerintelor insa… Ce-ar fi daca ai zice ca ai la dispozitie doar una, hai doua zile, in loc de sapte sau cate or fi? Deci: ai scris si esti gata sa rupi gura targului cu articolul tau? Ei, aici vine propunerea mea: inainte de a publica, ma lasi sa arunc si eu o privire? Nu, nicidecum n-am sa vin eu cu alta idee si nici n-am sa corectez eu nimic, eu am sa zic doar atat: go planet, sau… mai gandeste-te. Si daca zic go planet nu inseamna ca gata, ai castigat. Notele le dau sponsorii prin cei desemnati s-o faca. Eu doar incerc, daca mi-e permis, sa-mi dau cu parerea si pentru cine nu stie, sunt foarte exigent. Cum o facem, vedem noi, treaba e, te intereseaza? Dar repede ca numai azi nu-i maine si acusi, acusi incep sa curga probele si mai stii, daca ma razgandesc?!
Ah, era sa uit: doar cinci dintre cei ce-l vor solicita vor beneficia de, hai sa-i zicem, sprijinul ‘mnealui. Pai random.org sa nu traiasca? Nu de alta dar mai sunt atatia bloggeri parteneri si de ce sa nu le las si lor placerea de a acorda o mana de ajutor participantilor la SuperBlog 2013?
PS. Chiar daca o bere n-o refuz niciodata, o fac free, ca sa zic asa, moca!