Acest mesaj a fost trimis de la o adresã e-mail utilizatã exclusiv în scopuri de notificare, care nu acceptã primirea de e-mailuri. Nu rãspundeţi la acest mesaj.
————————————————–

Bunã ziua,
Ca urmare a unei examinãri recente a contului dvs., am constatat cã afişaţi în prezent anunţuri Google într-un mod care nu respectã politicile noastre de produs (https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=48182&stc=aspe-1pp-ro).
————————————————–
EXEMPLU DE PAGINÃ: https://www.christian.hertzug.info/
Reţineţi cã aceastã adresã URL este un exemplu şi cã aceleaşi încãlcãri pot exista şi în alte pagini de pe acest site web sau de pe alte site-uri din reţeaua dvs.
ÎNCÃLCÃRILE IDENTIFICATE:
TEXTE EXPLICITE/PENTRU ADULŢI: dupã cum se precizeazã în politicile noastre de produs, editorilor AdSense nu le este permis sã plaseze anunţuri Google în pagini cu conţinut pentru adulţi, inclusiv text explicit cu referiri sexuale. Puteţi afla mai multe despre aceastã politicã în centrul de ajutor (https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=ro&answer=105957).
MÃSURÃ NECESARÃ: vã rugãm sã efectuaţi toate modificãrile necesare în urmãtoarele 72 de ore.
Dacã încãlcãrile sunt remediate în perioada de timp menţionatã mai sus, difuzarea anunţurilor nu va fi afectatã. Dacã nu se vor efectua modificãri şi/sau dacã se identificã şi alte încãlcãri ale politicilor în timpul procesului de examinare, se va dezactiva difuzarea anunţurilor spre site-ul dvs.
STAREA CONTULUI: ACTIV
Contul dvs. AdSense va rãmâne activ. Cu toate acestea, dacã vom identifica în continuare probleme, este posibil sã dezactivãm întregul cont. Prin urmare, vã recomandãm sã examinaţi celelalte site-uri din reţeaua dvs. pentru a vã asigura cã toate paginile respectã politicile noastre.
Codul problemei 13096153
————————————————–
Vã mulţumim pentru înţelegere.
Cu stimã,
Echipa Google AdSense
—————-
Pentru mai multe informaţii referitoare la acest e-mail, accesaţi Centrul nostru de ajutor: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=1342779&stc=aspe-ai4-ro.