Na ca iar zic de SuperBlog! Normal ca, cel putin organizatorii, daca nu cumva si sponsorii, vor tot sughita o vreme. In primul rand, pentru ca daca nu erau ei, acum nu aveam ceea ce imi doream de mult si anume un laptop. In al doilea rand, pentru ca fiind Craciunul vreau sa le urez in mod special, Craciun fericit! Bun, acum care-i triaba, vorba unui bun amic? Pai triaba e sa propun cinci noi sponsori pentru editia 2012 a competitiei. Asadar si prin urmare, deci:

  • Transit Star Packaging, firma producatoare de ambalaje din carton si de odorizante parfumate personalizate, firma care din cand in cand, dupa posibilitati, mai baga bani in cu..l ‘mnealui si-l ajuta sa suprevietuiasca. Deja am discutat si sunt interesati.
  • Amsta Publishing, editura care publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale. Si ‘mnealor sunt dispusi sa se implice.
  • CISS Market magazin online care comercializeaza sisteme de alimentare cu cerneala pentru imprimante, pentru ca n-ar fi prima oara cand dumnealor apeleaza la bloggeri pentru a-si promova imaginea si produsele. Cu siguranta vor fi interesati.
  • Gigi Becali cu una din firmele sale pentru ca ‘mnealui este totdeauna dispus sa iasa in evidenta si sa investeasca in publicitate si in imaginea sa.
  • Si cum daca bere nu e, nimic nu e, unul din producatorii de bere dar cu scuze, n-am sa nominalizez niciunul lasand alegerea in seama organizatorilor.

Acestea fiind zise… hai c-avem o gramad’ de treaba, azi e Craciunul!
Craciun fericit!