advertorial
Pofta vine mancand este un vechi proverb romanesc folosind atunci cand cineva nu doreste sa faca ceva ce s-ar putea sa-i placa ulterior, dupa ce incepe. Acelasi lucru se intampla si in cazul acestor jocuri cu Barbie de gatit pana sa te apuci sa le incerci. La prima vedere nu par tocmai jocurile pe care le-ai visat dar imediat dupa ce incepi sa te joci, vei intelege ca nu sunt chiar cum ti-ai imaginat. Sunt o categorie de jocuri foarte reusite si foarte atragatoare, fiind printre cele mai apreciate jocuri de tip browser based pentru fete. Ele reusesc sa imbine doua elemente extraordinar de interesante pentru fete si anume gatitul, o pasiune veche a doamnelor si domnisoarelor, cu Barbie, cel mai cunoscut personaj feminin din jocurile online pentru fete. Celebra inca din anul 1959, atunci cand aceasta a fost lansata pentru prima data de catre firma de jucarii Mattel Inc in Statele Unite ale Americii, papusa Barbie face valuri in jocurile online incepand cu anul 2007, atunci cand un developer s-a hotarat sa puna pe internet primul lui joc. El a abordat o combinatie dintre pasiunile pentru jocuri si celebritatea pe care Barbie o are si a avut un adevarat succes. De atunci mii de dezvoltatori ai acestor jocuri au scos cate o versiune de mancare si gatit care sa curpinda si pe Barbie.

Ce gateste Barbie cel mai bine in jocurile online
Pentru ca orince gospodina, indiferent de varsta ei, are o pasiune pentru anumite feluri de mancare si delicatese si Barbie are preferintele ei. Cel mai mult in place sa gateasca prajituri delicioase, pe care sa le orneze cu tot felul de creme roz, culoarea care o reprezinta pe aceasta. Pe langa prajiturile delicioase, ea mai stie sa gateasca si pizza foarte bine dar si multe alte tipuri de mancaruri pe care le poti incerca doar testand aceste jocuri cu Barbie de gatit. Nu e musai sa fi o profesionista in arta gatitului pentru a putea face ceea ce Barbie are pregatit in jocurile sale. Partea grea o face ea aproape intotdeauna, tu trebuie doar sa o ajuti sa orneze toruturi sau sa aleaga ingrediente pentru diferinte tipuri de mancare.

Cine sunt ajutoarele lui Barbie in jocurile sale de gatit
Pai in primul rand tu esti principalul ei ajutor pentru realizarea acestor delicii. Dar aproape intotdeauna, Barbie isi mai alege un ajutor de nadejde, pe care il pune sa pregateasca ceea ce urmeaza sa iti dea tie sa ornezi. Spre exemplu la torturi cineva trebuie sa-i aduca ingredientele pentru blat si sa cumpere cremele. Acesta este prietenul ei cel mai bun Ken. Dolly de asemenea este un ajutor pentru Barbie in bucatarie.
Chiar si fara ajutor dintre prietenii ei, tu poti deveni o adevarata prietena, ajutand-o pe aceasta sa puna frisca si sa aleaga cele mai potrivite fructe pentru ale sale jocuri cu Barbie de gatit. Avantajul cel mare este ca ai incercari nelimitate pentru a alege exact ceea ce este potrivit.
Nu trebuie decat sa le incerci o singura data si cu siguranta o sa fi foarte atrasa de acestea.