BIZ, berea oamenilor de afaceri
Dupa evenimentele din decembrie ’89 presa scrisa a explodat. Tot felul de ziare, de reviste, apareau ca ciupercile dupa ploaie. Tarabele vanzatorilor deveneau zilnic tot mai neincapatoare si lumea cumpara. De la sex la politica si de la fotbal la IT, totul se vindea. Cu timpul insa, incet, incet, romanul a inceput sa cearna, radiourile si televiziunile spuneau azi ce urma sa apara scris maine, internetul a inceput si el sa-si spuna cuvantul… Astfel, multe publicatii au fost nevoite sa-si reduca tirajele pana la limita supravietuirii. Unele au reusit sa reziste, altele nu.
Prin 2000, in timp ce multe publicatii isi inchideau portile, o echipa de oameni debordanti de initiativa si plini de entuziasm aveau curajul sa scoata pe piata o altfel de revista, o revista avangardista, cu un continut extrem de atragator, adresandu-se in special oamenilor de afaceri, revista Biz.

N-am sa ma apuc eu acum sa-i elogiez, faptul ca astazi din tirajul de 10.000 de exemplare pe numar 4.600 sunt abonamente, spune mult, dar ca si fost distribuitor de presa indraznesc totusi sa spun,

Marta Usurelu, Redactor-sef Gabriel Barliga, Redactor-sef adjunct Loredana Sandulescu, redactor marketing Alexandru Ardelean, redactor finante si green Ovidiu Neagoe, redactor management, goodlife Luminita Raileanu, DTP Ovidiu Vitan, redactor international si corectura Gabriela Matei – Abonamente si research Gina Usurelu – Abonamente si research Gabriela Enescu, Consultant Marketing StrategyStudio Giuseppina Burlui, Sales Director Valentin Mirea, fotograf Mihai Baloianu, fotograf Dan Mitroi, productie Cristian Manafu, colaborator permanent Cristian China – Birta Laura Musat, sales executive


Referitor la intrebarea tu cum ai promova Revista Biz, raspunsul meu e pe aici, pe undeva. Nu fiindca stiu eu pe cineva din echipa revistei Biz mare amator de asa ceva, nu fiindca nici eu nu ma dau inapoi cand vine vorba de, dar asa, ca idee. Mai ales ca ‘mnealor organizeaza foarte multe evenimente, dar si pentru ca romanii nostri sunt mari afaceristi.

Articol participant la campania Tu cum ai promova Revista Biz? organizata de Blogal Initiative.