despre ‘mnealui

Uite asa, cand n-ai ce face, te apuci sa filosofezi de nebun, si ca sa nu zica lumea ca vorbesti singur, pui pe blog, doar, doar, te baga si pe tine cineva in seama… Ce faci cand nu stii ce sa faci? Pui pe blog. Esti pe net. Te vede lumea, vorbeste… Ei, ai activitate! Inainte, demult, ieseai la plimbare pe Calea Victoriei, te mai intalneai cu unu’, altu’, schimbai ceva idei la un pahar, la o cafea… Acum, blog. Pai daca toata lumea blog, io de ce nu? Cu toate ca daca stau bine sa ma gandesc, nu stiu…
Altfel, dupa mine, viata merge sapte ani in sus, sapte ani in jos, si tot asa…
Si mai


Uneori, in putinele rastimpuri in care nu bate niciun portarel in poarta, atunci cand nu stau sa numar nici nepotii, nici la cascavalul de la saltea si cand, atat cei doi lupi care au grija de mine (nicidecum eu de ei!) cat si bishonul care ii supravegheaza pe acestia, au suficiente frunze taiate, iar menta a fost frecata indeajuns, imi fac de lucru si cu cateva site-uri printre care:

In 2011 am obtinut si eu ca tot omul, o

Diploma SuperBlog 2011


In 2012 si tot ca tot omul, am obtinut o

Diploma SuperBlog 2012

01.05.2015 – Actualizare: Ce faci cand nu stii ce sa faci? Te muti in Germania!

Cam atat despre mine.

Te-as ruga insa, sa citesti si cele ce urmeaza:

  • Daca ai ceva de spus, de intrebat, un sfat, o propunere, sau orice altceva care se abate de la subiect, te rog, foloseste cu incredere pagina speciala pentru asa ceva. Ma scutesti astfel sa mut eu acolo respectivul comentariu.
  • Imi pare rau, in principiu, nu pun bannere pe blog. Daca tu vrei sa afisezi banner-ul meu, imi spui si vedem, discutam, rezolvam problema.

A, sunt din Bucuresti si ma cheama ‘mnealui. Sau Christian Hertzug. Sau Christi. Cum vrei, numai sa mi te adresezi la persoana a I-a, da?
Hai, sa ne citim cu bine!