Am promis, trebuie sa ma tin de cuvant, deci:
1. Leapsa cu etilotest, amintiri de la betii. Vine de la Vlad Olteanu si ar merge la: Filip, Neamtu, Mariciu, Romeo si Sorin.
De parca poti sa-ti amintesti ceva cand ai fost manga! Una totusi, am sa incerc. Intr-o zi vine un amic cu chef de baut si spunand ca ramane sa doarma la mine, ne punem pe traba. Pe la doua jumate noaptea zice: Gogule du-ma acasa. Ma urc la volan si hai. La un moment dat, in fata, vad lumini de masini oprite. Clar, baietii. Fac la dreapta pe-o strada laterala cu ochii in oglinda. Si normal, au aparut doua faruri. Bag mare, stanga, dreapta, stanga, dreapta si ma indepartez de ele. Ajungem acasa la amicul, intram in scara si ne uitam pe geam. Ajunge si politistul, coboara, pune mana pe capota masinii mele, se urca inapoi in masina si pleaca. Gata, Gogule, am scapat, hai sa continuam. Dimineata, cand sa plec acasa, toate cauciucurile intepate!
2. Chestionarul lui Proust. De la Gand Licitat.

– Principala mea trasatura:
– Calitatea pe care doresc sa o intalnesc la un barbat:
– Calitatea pe care o prefer la o femeie:
– Ce pretuiesc cel mai mult la prietenii mei:
– Principalul meu defect:
– Îndeletnicirea mea preferata:
– Fericirea pe care mi-o visez:
– Care ar fi pentru mine cea mai mare nenorocire:
– Locul unde as vrea sa traiesc:
– Culoarea preferata:
– Floarea care-mi place:
– Pasarea mea preferata:
– Prozatorii mei preferati:
– Poetii mei preferati:
– Eroii mei preferati din literatura:
– Eroinele mele preferate din literatura:
– Eroii mei preferati din viata reala:
– Ce urasc cel mai mult:
– Greselile care-mi inspira cea mai mare indulgenta:
– Deviza mea:

Nu ma pot caracteriza eu pe mine, s-o faca altii daca vor si pe langa asta, fara suparare, chiar nu mi se pare normal sa ma pun asa, pe tava.
Asadar leapsa merge la cine vrea…
3. De la cati ca voi?

Sa însiruim un numar oarecare de cuvinte (cât mai diferite cu putinta) si sa incercam apoi sa formulam ajutati de inspiratia de moment o cât mai haioasa mini-stire personala? haideti sa îi zicem, o altfel de leapsa? Cuvintele or sa fie, cum am zis, foarte diferite ca sens, pentru a va stoarce de talent si inspiratie în ale scrisului: neintelegere, blog, asudat, moroi, niciodata, pupic, transparent, Nicoleta Luciu. Bloggerul ce va primi aceasta practica a noastra va trebui, dupa ce va publica mini stirea pe al sau blog, sa scoata oricare doua cuvinte si sa adauge alte doua, însa la fel de diferite (asta pentru a evita monotonia inevitabil? ce apare la orice tip de leapsa).

N-am sa inteleg niciodata: Nicoleta Luciu e moroi? Am asudat schimband programele la TV. Pe toate Antenele era IN DIRECT! Mi-am zis: probabil e o neintelegere. Dau fuga pe blog la domnul Felix cu speranta ca asa cum il stiu transparent, o sa spuna ce si cum. Era insa ocupat cu zilnic lingodacii care ii dadeau pupic dupa pupic intr-o zona anume.
Si-acum, Gand Licitat, Trei puncte, Gmx, Real Bed Pisy, Dacic Dragon, daca vreti, poate formulati si voi o stire tinand cont de urmatoarele: neintelegere, blog, asudat, asfalt, niciodata, veioza, transparent, Nicoleta Luciu.
4. Gand Licitat
Personajele importante ale copilariei, consta in enumerarea unor personaje din cartile de povesti ale copilariei, personaje ce mi-au starnit interesul sau care m-au fermecat pe moment.
Nu stiu ce sa zic…
– Fetita cu chibrituri
– Contele de Monte Cristo
– Cei trei muschetari

Leapsa merge la cei ce au cartile copilariei mai aproape in memorie…
Actualizare: tu, Irina credaeai ca ai scapat? Uite, tie ti le dau la pachet.