Amicii stiu, am doi prieteni la care tin foarte mult. Unul se numeste Astor si este neamt de origine, celalalt, Ice, si provine din tinuturile reci ale Siberiei. Amandoi sunt nascuti in aceeasi zi, de Sfanta Maria, acum opt ani. De atunci, mai bine zis de cand aveau cateva saptamani, am impartit si bune si rele. Din pacate, soarta, a dracului soarta, se pare ca vrea sa ne desparta. Tare n-as vrea, tare nu mi-as fi dorit sa ajung sa scriu asa ceva insa, oricat as incerca eu sa trag de timp, alta solutie, nu stiu, nu prea vad. Si e pacat, in special pentru ei.
Asadar, daca stii pe cineva care are o curte mare, bine imprejmuita, cu un gard inalt si suficient de rezistent, iubitor de prieteni adevarati, de suflete care in schimbul afectiunii nemarginite nu cer decat putina mangaiere si eventual, ceva de mancare, am rugamintea sa-mi dai un semn. De retinut ca ideea de unul fara celalalt, nu exista.
Daca nu, probabil, voi fi nevoit sa le deschid poarta, sa-i rog sa plece, si sa traiesc cu speranta ca nu se vor mai intoarce. Cu toate ca, din nou din pacate, tare ma indoiesc ca n-o vor face.