Un amic, nu spun cine, persoana importanta, de dimineata, de cum deschidea ochii si pana seara cand abia daca mai putea sa-i tina deschisi, nu facea alceva decat sa stea calare pe laptop cu castile la urechi si sa se joace. Nu puteam sa inteleg ce-l poate fascina atat de mult, ce-l poate face sa nu mai vada nimic in jurul lui? Ei bine, dupa ce am fost un pic mai atent, am aflat: Republic of Gamers, gama de produse de ultima generatie in multe domenii a celor de la ASUS.
Daca ar fi sa iau numai unul dintre aceste produse, de exemplu un notebook, hai sa zicem, G74SX, pentru ca din gama ROG mai fac parte placi de baza, placi video, mousi, casti, toate, solutii tehnologice de cea mai inalta clasa, cred ca pot spune ca pentru a te simti complet integrat intr-un joc, putine sunt simturile pe care acesta nu le satisface, poate doar mirosul, gustul… Vazul, auzul, atingerea sunt, pe putin spus, in culmea extazului.
Sistemul NVIDIA 3D Vision si castile Vulcan ANC iti dau senzatia ca te afli in mijlocul actiunii, ca esti acolo, ca faci efectiv parte din joc, iar tastatura aerisita, usor inclinata, cu tasta Shift putin supradimensionata, pur si simplu nu te lasa sa te mai desparti de acest laptop.
Ma-ntreb oare cum ar fi sa ai o plasma de-aia cat un perete, pentru ca da, datorita sistemului 3DTV Play imaginile pot fi redate si pe un televizor 3D de inalta rezolutie? Daca mai ai si un sistem audio care sa-ti redea ceea ce EAX Advanced HD 5.0 poate face in materie de sunet, atunci chiar ca nu stiu daca nu cumva cu ASUS G74SX si Republic of Gamers, nu s-ar putea sa uiti ca din cand in cand mai trebuie sa te duci la munca, sa mananci, sa bei, eventual sa alea, alea…

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 6
Sponsor: ASUS. Punctaj obtinut: 80.