Ma cam indoiesc eu ca s-ar putea intampla asa ceva, dar sa admitem ca printr-o intamplare, intr-o buna zi, in marinimia lor, astrele au fost darnice si si-au propus sa-i faca ‘mnealui o mare bucurie. Si cum stiau ele ca-i este tare dor de vremurile cand colinda tara-n lung si-n lat, ce altceva puteau sa-i ofere decat un voucher pentru un weekend gratuit in cadrul hotelului de patru stele NH Bucharest, constand in doua nopti de cazare pentru doua persoane, cu mic dejun inclus. Cum adica ‘mnealui e din Bucuresti? Nu-i problema, trateaza cu reprezentantii hotelului si acestia, dupa principiul companiei NH Hoteles conform caruia “nu exista nu se poate, ci doar sigur ca pot”, i-l schimba si-i dau altul, la alegere, pentru unul din celelalte 399 de hoteluri pe care NH Hoteles le detine in 25 de tari din Europa, America sau Africa.
Cu cele 59.847 de camere si avand in derulare alte 24 de noi proiecte hoteliere, NH Hoteles este considerat ca fiind al treilea lant de hoteluri din Europa pentru segmentul business.

Iata-l asadar pe ‘mnealui cu sotia si bineinteles nelipsitul lui prieten, catelul, pentru ca aflase ca-i este permis accesul cu el in camera, in holul hotelului NH Timisoara cum este intampinat inca de la receptie de o domnisoara frumoasa, toata numai zambet. In timp ce masina ii este parcata si pusa la incarcat la punctul de reincarcare rapida pentru masini electrice si bagajele ii sunt duse in camera, domnisoara ii prezinta pe scurt serviciile si facilitatile oferite in cadrul hotelului, ideile si principiile care sustin “Wake Up To A Better World”, acest mod in care NH Hoteles reuneste actiunile si campaniile prin care comunica intregii lumi preocuparea pentru mediul inconjurator, dintre acestea enumerandu-i doar cateva:

  • reducerea utilizarii energiilor conventionale si punerea in valoare a energiei pozitive a intregului personal.
  • imaginatia fiecaruia dintre noi este nelimitata, dar resursele Planetei sunt limitate; reducerea consumului de apa si administrarea mai eficienta a resurselor naturale.
  • utilizarea surselor de iluminat ecologice.
  • nu se face economie de zambet, sprijin, buna dispozitie, dar se economiseste tot ceea ce ar putea dauna mediului inconjurator.
  • inlocuirea mentalitatatii de “nu se poate” cu atitudinea “sigur ca pot”.
  • totdeauna pe langa un “Buna Dimineata” spus prin cuvinte se poate oferi si o buna dimineata.
  • grija fata de mediul inconjurator la fiecare intalnire de afaceri organizata in hotelurile apartinand grupului NH Hoteles, aceasta propunand conceptul de “ecomeetings”: folosirea eficienta a energiei si apei, reducerea emisiilor de CO2, utilizarea de materiale biodegradabile.

Nici nu termina bine, si o alta domnisoara se apropie zambind si prezinta noua realizare a NH Hoteles, gama de cosmetice “Agua de la Tierraµ, cu ambalaje oxo-biodegradabile, oferindu-le gratuit cate un exemplar. Ambalajul acestora intra in procesul de biodegradare dupa doar 7 ani, in loc de 400 cat este necesar unui ambalaj de plastic.
In drumul spre camera li se prezinta sala de conferinte unde intr-un mediu modern pot fi organizate evenimente de afaceri, si bineinteles, restaurantele hotelului unde bucataria traditionala romaneasca se imbina perfect cu cea internationala si unde vinuri de cea mai buna calitate ii fac cu ochiul mnealui, sauna si piscina, centrul de fitness complet echipat, saloanele de relaxare…
Totul este modern si pana si cele mai mici detalii dovedesc responsabilitatea companiei in domeniul turismului, dorinta de a satisface cerintele partenerilor intr-un mod cu totul deosebit, anticipand parca viitorul.
Ajunsi in camera, mnealor au fost invitati sa-si aleaga… pernele.
Personalul hotelului NH Timisoara este la dispozitia dumneavoastra si va ureaza un sejur cat mai placut!

Asta e, alt vis de-al ‘mnealui probabil…

Articol participant la concursul SuperBlog 2011 – Etapa nr. 13
Sponsor: NH Hoteles. Punctaj obtinut: 86.